Gebruikers toevoegen of verwijderen
In deze handleiding lees je hoe je een nieuwe gebruiker toevoegt aan het beheerportaal en hoe je een bestaande gebruiker verwijdert.
Nieuwe gebruiker aanmaken
- Log in op het beheerportaal.
- Klik in de bovenste navigatiebalk op Gebruiker.
- Klik in de blauwe balk bovenaan de pagina op Gebruiker registreren.
- Vul de volgende gegevens van de gebruiker in:
- Persoonsgegevens: Voor- en achternaam.
- Gebruikersnaam: Kies een unieke gebruikersnaam.
Let op: Sommige gebruikersnamen kunnen al in gebruik zijn. Een gebruikersnaam kan na het aanmaken niet meer worden gewijzigd.
- Rol(len) en locatie(s): Selecteer de gewenste rol(len) en de locatie(s) waar de gebruiker aanwezig zal zijn. Je kunt meerdere rollen en locaties selecteren.
- Contactgegevens: Vul het telefoonnummer en het e-mailadres in. Naar dit e-mailadres wordt de activatielink gestuurd.
- Klik op Gebruiker registreren om de gegevens op te slaan en de activatielink direct te versturen.
Gebruiker verwijderen
- Ga in de bovenste navigatiebalk naar Gebruiker.
- Zoek de betreffende gebruiker op in het overzicht.
- Klik op het actiemenu (of het prullenbak-icoon) naast de naam van de gebruiker.
- Kies voor Verwijderen.
- Bevestig de actie in het pop-upvenster door de gebruikersnaam in te voeren.
Let op: Zodra de gebruiker is verwijderd, kan dit niet meer ongedaan worden. De gebruiker wordt direct uitlogd uit De BHV App.